[aangeboden door digitalesticker.nl] De ultieme stickers voor een gezellige en opvallende kliko


Foto:
aangeboden door digitalesticker.nl

De ultieme stickers voor een gezellige en opvallende kliko

De standaard (en ook wel een beetje saaie) kliko kennen we allemaal, maar hoe vind je hem nou wanneer ze met zijn allen op een rij staan aan het eind van de straat? Je kan ze stuk voor stuk langsgaan, of je maakt er een gezellig item van, passend bij jouw huis. Met de zogenoemde klikostickers creëer je een geheel persoonlijke stijl die helemaal bij jou past. Van een afstand herken je jouw vertrouwde kliko al dankzij de unieke uitstraling. Kies uit vrolijke patroontjes of opvallende iconen en geef er je eigen draai aan!

Fraaie klikostickers voor een unieke afvalbak 

Iedereen heeft nu eenmaal dezelfde kliko. Praktisch voor de gemeente, maar niet heel stijlvol en tevens onhandig. Je moet toch maar weer iedere keer onthouden waar je hem hebt neergezet. Of had de buurman hem nou al meegenomen? Hoe dan ook, die perikelen zijn voorbij met de klikostickers. Groot fan van bloemen, dieren, planten of andere thema’s? Je ontwerpt hem gemakkelijk in onze shop. Wij denken graag met je mee om een mooi design te maken dat helemaal bij jou past. Zo voorkom je dat anderen er vandoor gaan met jouw kliko en jij de buurt mag afstruinen. Win-win!

Ook voor zakelijke kliko’s zijn er stickers

Niet alleen de consumenten hebben last van het zoek-de-kliko-probleem. Ook bij bedrijven gebeurt het vaak dat kliko’s of containers door elkaar worden gehaald. Daarom is het ook mogelijk om zakelijke klikostickers te bestellen. Deze zijn beschikbaar met het eigen logo of huisstijl, zodat er geen twijfel over kan bestaan welke kliko bij jouw bedrijf hoort. Het zorgt overigens ook nog eens voor meer zichtbaarheid van jouw merk wanneer je jouw container inzet voor reclame.

Voordelen van (zakelijke) klikostickers

  • De kliko is herkenbaar waardoor je hem makkelijk vindt;
  • Zakelijke stickers lenen zich perfect voor gratis reclame;
  • De klikostickers zijn waterbestendig en blijven lang zitten;
  • Kies uit allerlei bestaande ontwerpen of ontwerp een eigen design;
  • De stickers zijn al te bestellen per één stuk;
  • Binnen twee werkdagen heb je de stickers al in huis.


Klikostickers bestellen bij Digitalesticker.nl

Transparant, in kleur, vierkant, in een vorm. Alles is mogelijk. Ga voor een zakelijke uitstraling en rustige stickers, of pak juist de kans om de meest opvallende kliko te maken. Wil jij graag bijzondere klikostickers bestellen? Ga naar Digitalesticker.nl voor jouw bestelling. Heb je tijdens het ontwerpen vragen, of wil je graag een offerte op maat ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden