Present Apeldoorn stuurt kerstengelen op pad

Present Apeldoorn stuurt kerstengelen op pad

Apeldoorn - Een mooie manier om in de periode vóór Kerst een lichtpuntje te zijn
voor iemand die het nodig heeft. Er zijn inmiddels zo’n 320 kerstengelen gekoppeld aan ontvangers om in de adventstijd (29 november tot 24 december) op pad te gaan.

Daarnaast doen er ook scholen mee. Op donderdag 3 december 13.00 uur zal Burgemeester Heerts samen met leerlingen van basisschool de De Prinsenhof symbolisch de opening verzorging bij zorginstelling Casa Bonita, onderdeel van zorggroep Apeldoorn.

De leerlingen hebben op school kleurplaten en kaarten gemaakt voor de bewoners. Ze komen dit zelf overhandigen aan de bewoners op de 2e en 3e etage. De post zal in zakken omhoog getakeld worden en natuurlijk is er en zwaai moment. Hoe mooi is het dat we in deze bijzondere tijd meer naar elkaar omzien en een beetje extra aandacht geven aan de mensen die het nodig hebben?

Alle leerlingen van de school maken voor iedere bewoner gedurende 4 weken een presentje.
Dit doen alle gekoppelde kerstengelen ook in de gemeente Apeldoorn bij iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Dit kan anoniem maar hoeft niet. Bijvoorbeeld door een kaartje te sturen, een verrassing aan de deur te hangen of wat lekkers te bakken. Het gaat om het gebaar en zeker niet om de hoeveelheid of dure dingen.

Aanmelden is niet meer mogelijk meer iedereen heeft vast wel iemand in zijn omgeving die wat extra aandacht verdient? Kijk voor inspiratie op de website van Stichting Present Apeldoorn: www.stichtingpresentapeldoorn.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden