Glasvezel voor de dorpen bij Apeldoorn

Glasvezel voor de dorpen bij Apeldoorn

Apeldoorn - Goed nieuws voor de inwoners van Beekbergen, Hoenderloo, Klarenbeek, Lieren, Loenen en Uddel! Tijdens de verlengde glasvezelcampagne van DELTA Fiber Netwerk zijn alsnog voldoende aanmeldingen binnengekomen om glasvezel aan te leggen in deze dorpen!

Naar verwachting start de aanleg begin 2021. Kees Zwaan, stakeholder coördinator bij DELTA Fiber Netwerk: “Tijdens de campagne in Beekbergen, Hoenderloo, Klarenbeek, Lieren, Loenen en Uddel is er veel werk verzet om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk glasvezel komt. Ambassadeurs en lokale verkopers hebben, zelfs in deze coronatijd, alles op alles gezet om buurtbewoners te overtuigen van het belang van glasvezel. En met succes, want mede daardoor zijn er voldoende aanmeldingen binnengekomen. We zijn dan ook erg verheugd dat we kunnen melden dat er glasvezel komt!”

Alle inwoners die zich tijdens de glasvezelcampagne hebben aangemeld, worden persoonlijk geïnformeerd over het goede nieuws. Inwoners die zich nog niet hebben aangemeld, maar alsnog mee willen doen, kunnen zich nu nog aanmelden voor aanleg zonder extra kosten via een van de telecomaanbieders.

Kijk voor meer informatie op gavoorglasvezel.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden