Komen Sint en Piet bij jou, of kom jij bij Sint en Piet?

Komen Sint en Piet bij jou, of kom jij bij Sint en Piet?

Ugchelen - Komen Sint en Piet bij jou, of kom jij bij Sint en Piet? Dat was de grote vraag dit jaar, ook in Ugchelen. Begin november gingen er daarom mooie kleurplaten mee met De Bron (het informatieblad voor de kerk én het dorp). Dit op initiatief van Jeugd Ugchelens Belang (JUB)!

Aan het verzoek om deze zo mooi mogelijk in te kleuren werd zeer goed gehoor gegeven. In totaal werden er zo’n 150 kleurplaten ingeleverd!
De Ugchelse kinderen deden dus erg goed hun best, er kwam zelf een enkele kleurplaat uit Apeldoorn en Beekbergen retour!

Omdat Sinterklaas dit jaar thuis werkt, stuurde hij op zaterdag 28 november aan het eind van de middag5 Pieten op pad om de kinderen te verrassen!De Pieten hadden uiteraard de mooie kleurplaten meegenomen en vroegen de kinderen of Sinterklaas ze bij/boven zijn bed mocht hangen …. Gelukkig antwoorden alle kinderen hier volmondig ja op … waarna de Pieten een cadeautje en pepernoten gaven als dank namens Sinterklaas!

Dit soort activiteiten in Ugchelen worden mogelijk gemaakt door leden van Vereniging Ugchelens Belang. Nog geen lid? Kijk dan op de website www.ugchelensbelang.nl en word lid voor slechts 1.05 euro per maand.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden