Kerstkaartenactie voor ouderen


<p>Vorig jaar kwamen er veel inzendingen binnen voor de kerstkaartenactie van indebuurt. (foto: Sandra Zeilstra)</p>

Vorig jaar kwamen er veel inzendingen binnen voor de kerstkaartenactie van indebuurt. (foto: Sandra Zeilstra)

(Foto: Sandra Zeilstra)

Kerstkaartenactie voor ouderen

Apeldoorn - Stel je eens voor dat je de feestdagen alleen doorbrengt. Voor veel ouderen is dit de realiteit. De huidige coronamaatregelen maken dit er ook niet beter op. Om ervoor te zorgen dat deze kerst aan iedereen gedacht wordt, start indebuurt Apeldoorn een kerstkaartenactie voor ouderen. Doe je weer mee?

,,Vorig jaar hebben wij van de redactie van indebuurt zelf mogen ervaren hoe blij alle ouderen waren met de kerstkaarten en hartverwarmende berichtjes. Hoe leuk zou het zijn als ouderen in Apeldoorn ook dit jaar mooie kerstkaarten krijgen voor de feestdagen? Daar gaan wij wat aan doen. Net voor kerst gaat indebuurt de bewoners van KleinGeluk in Apeldoorn verrassen met een grote stapel kerstwensen”, vertelt Anne Sophie Schotman van indebuurt Apeldoorn. 

,,Natuurlijk gaan wij als redactie zelf ook aan de slag, het zou superleuk zijn als jullie met ons meedoen. Hoe meer kaarten, hoe beter! Lever dus een of meerdere kerstkaarten met een algemene boodschap in bij de speciale indebuurt-kerstkaartenbrievenbus of stuur ze naar ons op. Doe dat vóór zondag 13 december. Het team van indebuurt zorgt ervoor dat de kaarten bij KleinGeluk terechtkomen. Wij doen dit jaar coronaproof verslag en komen niet fysiek met de ouderen in contact.”

Gratis kaartje van Kaartje2go

Hoe lief is dit: in samenwerking met Kaartje2go.nl kan je dit jaar een gratis kaartje versturen! Wacht niet te lang als je gebruik wil maken van deze actie, want er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Claim je gratis kaart op indebuurt.nl/kerstkaartenactie.

We hopen ook dat veel kinderen net als vorig jaar weer mooie kerstkaarten gaan knutselen. Wat hebben we vorig jaar ongelooflijk veel schitterende werkjes binnengekregen en wat hebben we nog lang met onze handen vol glitters rondgelopen. Ga jij met je klas of (klein)kinderen een middagje kaarten maken? Laat het ons weten en stuur vooral leuke foto’s in: apeldoorn@indebuurt.nl

Doe je kerstkaarten in de indebuurt-brievenbus bij WAAR Apeldoorn aan de Marktstraat 1A!

Kaarten inleveren

Je kunt je kaart(en) of knutselwerkjes dit jaar langsbrengen in het centrum van Apeldoorn. Bij WAAR Apeldoorn aan de Marktstraat 1a vind je onze speciale brievenbus voor de kerstkaartenactie. De openingstijden zijn:

maandag 12.00-17.30 uur
dinsdag/woensdag 10.00-17.30 uur
donderdag 10.00-21.00 uur
vrijdag/zaterdag 10.00-17.30 uur
zondag: 12.00-17.00 uur.

TIP: Vergeet niet je adres te vermelden, want soms vinden de ontvangers het leuk om een berichtje terug te sturen!

Stuur je ze liever op? Dat kan ook. Richt je post aan:

Redactie indebuurt
T.a.v. Kerstkaartenactie

indebuurt Apeldoorn
Deventerstraat 27a
7311 LT Apeldoorn

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden