Nieuwe clip van Lotte Lizz uit Apeldoorn


Foto:

Nieuwe clip van Lotte Lizz uit Apeldoorn

Apeldoorn - Lotte Lizz, echte naam Liselotte, is een 23 jarige Apeldoornse die haar geluk vindt in Chamber Pop (vergelijkbaar met Agnes Obel).

Lotte Liz is moeder, net afgestudeerd en nu heeft ze ook haar eerste (Engelstalige) release op muzikaal gebied. Ondanks de druk van het afstuderen en het drukke moederleven, heeft ze een team om zich heen verzameld om haar muzikale talent op een plaat te kunnen zetten.

Ín de track “In Her Eyes” zingt ze over een vrouw die ongelukkig is in haar leven en dan vooral in haar relatie. Het is een verhaal over liefde, pijn en verdriet, waar veel mensen zich tegenwoordig in kunnen vinden.

Liselotte is al langer actief in de muziek industrie, maar was tot nu toe voornamelijk te vinden in de Nederlandse urban scène. Ervaring op het podium en zelfs op de radio heeft ze al gehad in het afgelopen jaar. Nederlandse muziek paste toch niet volledig bij haar toen ze singles aan het maken was. Na een zoektocht naar haar eigen sound is het Chamber Pop geworden. Op Instagram is ze al stevig aan het groeien en begint ze een stabiele fanbase te krijgen. Hier probeert ze haar volgers elke week weer te verrassen en te vermaken met haar muzikale talenten en leuke inkijkjes in haar leven.


Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden