Lichtjesavond Apeldoorn Zuidbroek

Lichtjesavond Apeldoorn Zuidbroek

Apeldoorn - Geloofsgemeenschap De Fontein in Apeldoorn houdt op vrijdag 27 november om 19:30 uur een Lichtjesavond in Zuidbroek.

Deze bijeenkomst zal online plaatsvinden via www.defonteinapeldoorn.nl en duurt ongeveer 20 minuten. Er is live muziek. Er zal een moment zijn dat er waxinelichtjes aangestoken worden om zo te denken aan geliefden die zijn overleden. De Fontein zorgt dat vanaf 21 november ieder huishouden een waxinelichtje krijgt thuisbezorgd, samen met een uitnodiging.

Buurtdominee Sander Ris van De Fontein: “Wanneer ik inwoners van Zuidbroek spreek, gaat het er vaak over dat iedereen met zijn eigen leven bezig is. Maar we zoeken ook naar een stukje verbondenheid. We wonen tenslotte in dezelfde wijk. Vandaar het idee om met elkaar stil te staan bij de mensen die we moeten missen. Als we samen herdenken en even omkijken naar elkaar, kan dat troost bieden. En moed om het vol te houden. Daarom vinden we het van belang deze avond te organiseren.”

Tijdens de Lichtjesavond zijn Sander Ris en Carien van Geffen, deskundige op het gebied van rouw en verlies, beschikbaar voor een persoonlijk gesprek. Beiden zijn bereikbaar op 055-7410007 (vrijdag 27 november van 19:00-20:30 uur) of via lichtjesavond@defonteinapeldoorn.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden