Foto:

Drive Thru the Christmas Edition in Hoog Soeren

Hoog Soeren - In het sprookjesachtige Hoog Soeren presenteren Brasserie Het Nieuwe Jachthuis en Pannenkoekenrestaurant Berg & Dal de ‘Drive Thru The Christmas Edition’. 

In een uitermate gezellige ambiance met spectaculaire verlichting staat live cooking centraal: lekkerbekken kunnen vanuit hun auto genieten van de manier waarop de chefs van beide restaurants de heerlijkste wintergerechten bereiden op Green Eggs en Ofyrs.

Drive Thru The Christmas Edition geeft met heerlijke gerechten smaak aan de donkere dagen. De keuze daarbij is breed: de menukaart begint met kleine gerechten als erwtensoep, een broodje rookworst met zuurkool en gebakken uitjes of pulled chicken. Natuurlijk zijn er ook (winterse) klassiekers als de hertenstoof, de stamppot van de week en de beste burgers en spareribs van Apeldoorn en verre omgeving. Daarnaast zijn er poffertjes en is er ruime keuze uit pannenkoeken. Welk gerecht het ook wordt: de eveneens verkrijgbare Glühwein versterkt de feestelijke sfeer aan tafel alleen maar en de brownie met walnoot en karamelsaus is dé afsluiting.

Het afhalen van gerechten bij Drive Thru The Christmas Edition is een feest op zich. De afhaallocatie in Hoog Soeren is van zichzelf al sprookjesachtig en dat wordt nog eens versterkt door sfeervolle verlichting en muziek. In die unieke ambiance kunnen klanten vanuit hun eigen auto genieten van live cooking.

Drive Thru The Christmas Edition is eenvoudig bereikbaar en vanaf nu elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend. Uiteraard worden hierbij de coronamaatregelen gevolgd.

Bestellingen zijn via de mail door te geven Info@brasseriehetnieuwejachthuis.nl of telefonisch op nummer 055 519 1397.

Dit zijn de openingstijden:
Donderdag en vrijdag: 17.00-20.00 uur
Zaterdag en zondag: 12.00-20.00 uur

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden