De Klusbakfiets zoekt versterking in Apeldoorn


<p>Op een bakfiets gevuld met professioneel gereedschap rijden de klussers, schilders, tuinmannen of vrouwen dagelijks door de stad om klussen vakkundig uit te voeren (Foto: Nike Martens)</p>

Op een bakfiets gevuld met professioneel gereedschap rijden de klussers, schilders, tuinmannen of vrouwen dagelijks door de stad om klussen vakkundig uit te voeren (Foto: Nike Martens)

(Foto: Nike Martens)

De Klusbakfiets zoekt versterking in Apeldoorn

Apeldoorn - De Klusbakfiets start in januari 2021 ook in Apeldoorn met dit duurzame initiatief. ,,Wij bestaan inmiddels al in Zutphen, Deventer en Arnhem daar blijkt het een groot succes. Waar anderen geen tijd voor u hebben proberen wij binnen afzienbare tijd uw klus wel in te plannen”, aldus initiatiefnemer Martijn Ebbinge.

,,Ook staan we ervoor zo duurzaam mogelijk en tegen een redelijk tarief per halve dag uw klus of klussen uit te voeren. Op een bakfiets gevuld met professioneel gereedschap rijden onze klussers, schilders, tuinmannen of vrouwen dagelijks door de stad om uw klussen vakkundig uit te voeren en netjes op te leveren. Wij proberen door dit initiatief ook meer verbinding in een stad tot stand te brengen. Geen ronkende diesels in de straat en luid geschal van steigers of milieuonvriendelijke materialen, maar oog voor de omgeving en uw klus.”

De klussers, mannen en vrouwen voelen zich verantwoordelijk, zijn sociaal en maatschappelijk betrokken waardoor contactmomenten als erg aangenaam worden ervaren. ,,Al met al zijn de ervaringen met de Klusbakfietserszeer positief en proberen wij op deze manier een steentje bij te dragen aan een betere wereld.” Kijk www.deklusbakfiets.nl voor meer informatie.

De Klusbakfiets is op zoek naar inspirerende en leuke, bijzondere klussers die zich willen aansluiten bij het team. Die klussen op duurzame wijze met een Klusbakfiets als gereedschapskist. Start de dag samen met een bak koffie en fiets daarna richting tuin-, schilder-, isolatie- of huisklus.

Ben jij of ken jij iemand die deze uitdaging voor minimaal 4 dagen per week met ons wil aangaan om er ook in Apeldoorn een supergezellig bedrijfvan te maken? Mail ons dan je motivatie naar werkenbij@deklusbakfiets.nl. Ebbinge: ,,Wij hebben er heel veel zin in en zien graag je reactie tegemoet.”

www.deklusbakfiets.nl/werkenbij

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden