Foto:

Meneer van Zanten en Orpheus doneren opbrengst optredens aan de Voedselbank

Apeldoorn - Het is al veel te lang stil. De mannen van Meneer van Zanten missen het podium enhun publiek. Theater Orpheus deed een oproep aan artiesten om te komen optreden, ook al is het dan maar voor 30 man. De Apeldoornse band Meneer van Zanten greep deze kans graag aan. 

Jan Willem Huethorst, manager van Meneer van Zanten: “We zijn allemaal wel toe aan iets positiefs in deze bijzondere tijd. In dit kader doneren wij op onze beurt samen met Orpheus de volledige recette aan de Voedselbank, die het ook bijzonder zwaar heeft.”  

Toen Mirjam Barendregt, directeur Orpheus, hoorde van dit mooie gebaar van Meneer van Zanten, wilde het theater daar direct aan meewerken. “Als theater staan we middenin de samenleving en dan wil je juist in deze tijd kijken hoe je kunt bijdragen”, vertelt Barendregt. 

Meneer van ZantenDe Nederlandstalige rock van deze vijf muzikanten staat altijd garant voor een feestje. Inmiddels gepokt en gemazeld, gespeeld met o.a. De Dijk, The Scene en Toontje Lager, weet Meneer van Zanten in no-time de harten van het publiek te stelen. Er wordt on stage gezwoegd en gezweet, geschreeuwd en gefluisterd. Eigen nummers worden afgewisseld met een aantal opzwepende covers.

ickets voor deze benefietconcerten zijn te koop voor € 15,-. Meer weten of meteen je tickets bestellen voor één van de optredens op 18 en 19 december om 19.15 en 21.30 uur? Ga dan naar www.orpheus.nl/meneervanzanten

Het optreden van 18 december is een extra concert vanwege de succesvolle verkoop van 19 december. Tickets voor deze concerten zijn te reserveren vanaf maandag 16 november om 12.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden