1,5 meter borrelplank
1,5 meter borrelplank (Foto: Ronald Amse)

De 1,5 meter borrelplank als cadeau

Apeldoorn - Op zoek naar een origineel kerstpakket, relatiegeschenk of gewoon naar een leuk cadeau?

Koop dan de 1,5 meter borrelplank inclusief borrelpakket en cadeaubon. Voor meer informatie https://www.aenkpartyverhuur.nl/anderhalvemeterborrelplank of lees hieronder verder.

De uitreiking van kerstpakketten komt er weer aan. In het algemeen een enorme uitdaging om iets origineels te bedenken. Voor de medewerkers en zakenrelaties spannend wat ze dit jaar gaan krijgen. Hoe origineler het pakket, hoe meer waardering er wordt ervaren en dat is precies wat we aanbieden. Wij hebben een mooi kerstpakket cq relatiegeschenk bedacht die zeer toepasselijk is voor dit jaar.

Aangezien het een gek jaar is geweest, hebben wij gekozen voor een blijvende herinnering aan 2020. Corona en anderhalve meter zijn de woorden van 2020 die veelvuldig zijn gebruikt. Vandaar de 1,5 meter borrelplank.

De borrelplank wordt gevuld met allerlei lekkere borrelproducten, met als doel dat iedereen thuis gezellig kan gaan borrelen. In het filmpje en op de foto’s ziet u hoe zo’n pakket eruit kan zien. ....  Verder te lezen op facebook https://www.facebook.com/aenkverhuur.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden