Opening Schoonenberg World of Hearing Apeldoorn

Apeldoorn - Donderdag is de zesde winkel in Nederland van ‘Schoonenberg World of Hearing’ feestelijk geopend aan de Enschedestraat.

Arthur Romijn, directeur Sonova Audiological Care Nederland, opende de verbouwde winkel van Schoonenberg samen met de medewerkers. Schoonenberg introduceert hier een nieuw winkelconcept voor hooroplossingen dat zich onderscheidt van de meer traditionele hoorwinkels. Klanten kunnen er terecht voor een totaalbeleving op het gebied van horen. Van altijd de nieuwste hoortoestel innovaties, passende gehoorbescherming voor jong en oud tot oplossingen voor complexe gehoorproblemen zoals tinnitus. 

De nieuwe winkel draait om interactieve beleving. Klanten kunnen letterlijk zelf aan de slag, zo kun je zelf een hoortest doen in de self-screening room. Meest uniek is de zogenoemde Experience Room met de beste geluidsbeleving. Mensen die nog geen hoortoestel hebben, kunnen hierin direct een hooroplossing ervaren. Met een druk op de knop kunnen verschillende situaties worden getest. Of het nu een restaurant is, of een vergadering… Je zit er middenin.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden