Foto:

Medewerkers ’s Heeren Loo lopen 4-daagse om fit en vitaal te blijven

Apeldoorn - ‘s Heeren Loo, een van de koplopers in de zorg, werkt bewust aan een organisatie waar zorgprofessionals met plezier werken. 

Een belangrijk uitgangspunt hiervoor is vitaliteit en gezondheid met als doel dat medewerkers binnen ’s Heeren Loo fit zijn en plezier in het werk hebben. Daarom organiseert ’s Heeren Loo in samenwerking met SamenGezond op het werk van 6 t/m 9 oktober de Samenloop 4-Daagse voor alle medewerkers. Medewerkers gaan via de SamenGezond app virtueel de uitdaging aan om vier dagen aaneengesloten een zelfgekozen afstand te lopen.

Juist in deze moeilijke tijd van Corona vinden we het belangrijk om medewerkers aan te moedigen om goed voor zichzelf te blijven zorgen. Want wanneer je goed voor jezelf zorgt, dan kun je ook goed voor een ander zorgen. Een wandelvierdaagse past hier goed in. Wandelen is laagdrempelig en is goed voor lichaam en geest.

Omdat de deelnemers een eigen route en tijdstip van lopen kunnen bepalen, kunnen ze ook goed rekening houden met alle regels die ze rond corona in acht moeten nemen.

Lage inspanning, groot effect

Een medewerker die meedoet met de Samenloop 4 Daagse en ook daarnaast actief wandelt: ‘Deze vierdaagse is een mooie kans om te ervaren dat je met een relatief lage inspanning een groot effect op je welzijn kunt bereiken. Wat ik bij mijzelf merk is dat ik door wandelen makkelijker mijn hoofd leeg kan maken na een drukke en intensieve dag. Ik krijg hierdoor weer nieuwe energie’.

Samenwerking met SamenGezond

SamenGezond op het werk is een platform dat vitaliteit en gezondheid op een inspirerend en positieve manier onder de aandacht brengt bij medewerkers van ’s Heeren Loo. Het is voor medewerkers een steuntje in de rug en vanuit ’s Heeren Loo bieden we zo een helpende hand om op een positieve manier te werken aan lichaam en geest via (sportieve) uitdagingen en inspirerende verhalen. De Samenloop 4 Daagse is hier een onderdeel van.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden