Bij Orpheus blijf je bewegen: Tai Chi Binnenste/Buiten

Apeldoorn - Beweegcafé Apeldoorn organiseert Tai Chi Binnenste/Buiten om en in Orpheus. 

Om een moment van lichtheid te brengen in deze soms eenzame tijden. Een plek waar ontmoeten, samen lachen en aandachtig oefenen samen gaan. Voor iedere 55-plussers of thuiswerker die graag even met anderen en toch veilig wil bewegen. Met mooi weer starten we buiten.De rest van het programma volgt in de foyer van Orpheus. Met tijd voor vragen onder het genot van zelf meegebrachte thee of koffie.

Het hart van tai chi draait om verbinden en eenheid in lijf en leden in relatie met alles in en om ons heen. Dit is je kans om kennis te maken met de kracht van zacht bewegen. Je spanning weg voelen smelten in de vloeiende vormen uit de traditionele chinese bewegingskunsten. Het gaat niet om mooi, maar vooral om plezier in jouw beweging. Het laat je bruisen van energie, maakt je soepeler en geeft een boost aan je balans.

Geen ervaring nodig. Wel lekkere platte schoenen en een warme jas, want men begint buiten (behalve als het regent). Kom langs: een keer om te proeven of alle maandagen vanaf 19 oktober tot en met 28 december van 9.30 uur tot 11.00 uur.Dit is een non profit initiatief van Lies Bijl: deelname is gratis. Opgeven via: welkom@beweegcafe-apeldoorn.nl max 15 deelnemers.

Meer info: www.beweegcafe-apeldoorn.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden