Basiscursus tekenen in Gigant

Apeldoorn - Op vrijdag 6 november start in het cursushuis van Gigant een cursus Tekenen. 

In 10 middagen laat beeldend kunstenaar en docente Ariadne Leefoge je de basisvaardigheden ontdekken die je nodig hebt om kwaliteitsvol te tekenen. Je leert hoe je vormen kunt tekenen, en hoe je verhoudingen van voorwerpen, gebouwen of mensen kunt meten. Maar ook krijg je onder de knie hoe je het perspectief in je tekening kloppend kunt maken en hoe je richting in je tekening kunt aanbrengen. Ook heel interessant: je leert hoe je je tekening kunt versterken met verschillende arceringen en een variëteit aan kleur.
En bovenal: je leert dat tekenen vooral kijken is!

Je krijgt volop begeleiding van de docente bij je eigen tekenproces. Het leslokaal is groot en biedt volop ruimte om tijdens het tekenen de voorgeschreven afstand te bewaren. Ook is er goedgekeurde ventilatie.

De 10 lessen vinden steeds plaats op vrijdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur. De eerste les is op 6 november a.s. De laatste op 22 januari 2021. Op alle cursussen en workshops bij Gigant geldt voor 65plussers een korting van 10%! Voor meer informatie: zie www.ariadneleefoge.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden