van druk naar geluk

Ben jij een vrouw tussen 25 en 55 jaar die zorgen voor anderen hoog in het vaandel heeft staan maar nu toe is aan een fijn natuur-moment voor zichzelf? Een moment waarbij je de druk van het dagelijks leven loslaat, echt kunt ontspannen en tegelijkertijd frisse energie oplevert.

Doe mee met de Coronaproof natuursessies - VAN DRUK NAAR GELUK -  en ervaar dat de natuur dé plek is waar je niets hoeft te doen om nieuwe energie te krijgen! 
Door niets te hoeven en niets te doen ben je goed genoeg. 
Je gaat het leven om je heen in jezelf weer voelen. Het is ook een fijne tegenhanger van de vele online activiteiten. Écht de natuur in met een groep gelijkgestemden levert enorm veel plezier en energie op.


Ik ben Linda Kleefman, coach en eigenaar van Cirkel Centrum voor Coaching. Ik geloof dat de kracht, talenten en kwaliteiten van vrouwen volledig zichtbaar worden in de natuur. De gedachten in je hoofd maken het vaak moeilijk om écht datgene te gaan doen wat je het liefste wilt.
Het is mijn missie om jou helpen voorbij je gedachten en gewoonten die jou tegenhouden te gaan en daadwerkelijk stappen te zetten naar wie jij van nature bent. Ik help jou de shift te maken van overleven naar écht leven waarin jij van waarde bent voor jezelf en de wereld om je heen.

Wat houdt het precies in?
Met een kleine groep van maximaal 6 vrouwen gaan we op pad. We wandelen en staan regelmatig stil om ons te verwonderen over datgene wat we horen zien, voelen en ervaren. Soms lopen we in stilte en er zijn momenten om ervaringen uit te wisselen. We doen fijne oefeningen en eenvoudige rituelen om jou je prachtige zelf te laten ervaren.
In deze rust en vertraging vind jij de antwoorden in jezelf op vragen die jou bezighouden.
We ronden af met een kopje koffie of thee in het bospalviljoen. 

Praktisch:
ELKE VRIJDAG 9.00 u – 10.30 u
Natuurgebied Het Leesten bij Apeldoorn
Het Leesten, 7339 GG Beekbergen
Tarief: € 12,50 per keer .
Aanmelden: vóór elke donderdag 20.00 uur aanmelden via cirkelcentrumvoorcoaching.nl/vandruknaargeluk/.

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden