<p>Albert Heijn Apeldoorn Zuid weer open. V.l.n.r. supermarktmanager Thijmen de Groot en assistent Martijn Foole. Foto: Albert Heijn/Ruben Schipper </p>

Albert Heijn Apeldoorn Zuid weer open. V.l.n.r. supermarktmanager Thijmen de Groot en assistent Martijn Foole. Foto: Albert Heijn/Ruben Schipper

(Foto: Ruben Schipper)

Nieuwste winkelconcept met veel meer vers

Apeldoorn – De eerste reacties van klanten op de vernieuwde Albert Heijn aan de Talingweg in Apeldoorn Zuid zijn positief. De supermarkt is omgebouwd naar het allernieuwste winkelconcept en ging vandaag weer open. Je vindt er nu veel meer verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Supermarktmanager Thijmen de Groot: “We krijgen leuke complimenten. Klanten vinden onze winkel erg mooi en modern geworden.”

Al meteen na binnenkomst van de vernieuwde Albert Heijn word je verrast met een wereld van verse groente en fruit. Gemakkelijk kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan er altijd, mede dankzij een brede selectie verspakketten en maaltijdsalades. Bij de citruspers tap je snel verse sinaasappelsap. Ook kunnen klanten zelf snoepgroente zoals tomaatjes en minikomkommers scheppen. Bij de bakkerij komt de hele dag door heerlijk vers brood uit de ovens. Je vindt er ook lekkere taarten, taartjes, koek en chocolade. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades, verse noten en andere borrelhapjes. Bovendien zijn er vers in de winkel gegrilde lekkernijen zoals kippenvleugels en gehaktballetjes.

Innovaties

De verbouwde winkel heeft diverse nieuwe innovaties. Op het versplein zorgt dry misting, een systeem dat de groente en het fruit goed op temperatuur houdt, dat alles langer vers blijft. Grote beeldschermen door de hele winkel geven informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten. Met elektronische schapkaartjes kan sneller worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment. Het afrekenen gaat sneller met de vernieuwde zelfscan. 

Goede doelen

De Albert Heijn in Apeldoorn Zuid voelt zich betrokken bij alles wat er speelt in de omgeving. De winkel wil graag actief bijdragen aan het dagelijkse leven in de buurt. “Daarom organiseren we regelmatig acties om goede doelen in Apeldoorn Zuid te steunen. Zo kun je bijvoorbeeld tot en met eind oktober je statiegeldbon doneren aan dierenasiel de Kuipershoek. Bij ons kan elke organisatie zonder winstoogmerk voor ondersteuning aankloppen. Natuurlijk kunnen we lang niet alle aanvragen honoreren, maar we zijn altijd bereid om te helpen en mee te denken”, aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn aan de Talingweg 169 in Apeldoorn Zuid is open van maandag tot en met zaterdag van 7:00 tot 22:00 uur en zondag van 12:00 tot 18:00 uur. De winkel beschikt over ruime parkeergelegenheid; parkeren is gratis.

 

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden