<p>Links: Ineke Jonker van Stichting Present Apeldoorn. Rechts: Lucienne vande Poll, bedrijfsleidster Monkey Town Apeldoorn</p>

Links: Ineke Jonker van Stichting Present Apeldoorn. Rechts: Lucienne vande Poll, bedrijfsleidster Monkey Town Apeldoorn

(Foto: )

Lustrumfeest Monkey Town Apeldoorn

Apeldoorn - Op zaterdag 19 september is het 5 jaar geleden dat Monkey Town Apeldoorn zijn deuren voor het eerst opende. Daarom een feestje op de verjaardag van Monkey Town met cadeaus en traktaties. 

Van elke betalende bezoeker ging € 1,50 in de spaarpot. Van het op die dag gespaarde geld maakt Monkey Town vouchers die Stichting Present gaat weggeven aan gezinnen die een uitje naar Monkey Town niet kunnen permitteren. De vouchers geven de gezinnen een gratis entree en wat lekkers te eten en drinken. Hoe meer verjaardagsgasten er komen, hoe meer gezinnen kunnen worden getrakteerd op een verrassend uitje.

Halverwege de dag kreeg Lucienne van de Poll (bedrijfsleidster) van Diederik Miedema (eigenaar) al het bericht dat zij Ineke Jonker van Stichting Present Apeldoorn mocht melden dat alle bij Present bekende gezinnen, waarvoor een uitje financieel niet haalbaar is, een voucher krijgen voor een dagje uit bij Monkey Town.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden