Cursus in de Maten

Apeldoorn - Ellen van der Laan, kunstenares uit Apeldoorn en docent beeldend werken via Stimenz, geeft dit najaar 6 kunstzinnige lessen, waarbij iedereen de kunst in zichzelf ontdekt. Aan de hand van een thema ga je op creatieve ontdekkingsreis. Door vrij aan de slag te gaan met verschillende materialen, zoals krijt, stift, verf, ecoline etc. zul je soms versteld staan van wat je zelf creëert. Je maakt tijdens deze ontdekkingsreis ook kennis met verschillende technieken (schilderen, tekenen, collages en gemengde technieken).

Dit najaar zullen er 3 groepen gaan starten op 2 locaties, namelijk bij locatie: Het Bolwerk, Ravelijn 55 in Apeldoorn op de maandagmiddag vanaf 21 september van 14:00 tot 16:00 uur. Ook zullen er twee groepen starten bij locatie: De Stolp, Violierenplein 101, Apeldoorn op de maandagmiddag vanaf 28 september van 14:00 tot 16:00 uur en op de woensdagochtend vanaf 30 september van 10:00 tot 12:00 uur. De lessen worden 1x per 2 weken aangeboden, met enkele uitzonderingen. Kosten zijn: €75,- voor 6 lessen, inclusief materiaal en digitale lesverslagen, exclusief koffie/thee, (deelinschrijving is niet mogelijk) Wil je nog niet bij elkaar komen, maar wel mee doen? Dan is er de mogelijkheid de cursus thuis te volgen. Inschrijven, datums of informatie? Neem dan contact op met Ellen van der Laan via telefoonnummer:06-41263941 of per mail: info@studioboulevart.nl

Op woensdagavond 23 en 30 september zullen er twee lessen Zumba georganiseerd worden buiten bij Ontmoetingsplek de Matenhof. Vind u het leuk om op een gezellige sfeer kennis te maken met de sport Zumba? Dan bent u hier op het goede adres. De lessen onder leiding van Malika Machouri zijn uitdagend, energiek en voor jong en oud. U heeft geen danser te zijn om mee te kunnen doen. Tijdens deze groepsles traint u het hele lichaam op vrolijke latijns-amerikaanse muziek. Trek comfortabele kleding en sportschoenen aan. Verder is een flesje water en een handdoek niet overbodig. De lessen vinden buiten plaats aan de achterkant van de Matenhof (aan de kant van Winkelcentrum de Eglantier). Kosten voor de lessen zijn €3,00 per les (contant betalen). Aanmelden van te voren in verplicht. Heeft u interesse om mee te doen? Dan kunt u zich opgeven bij Anouk Smits van Stimenz, via a.smits@stimenz.nl of per telefoonnummer: 06 – 41831463.

De lessen gaan alleen door bij droog weer. Daarnaast zullen de lessen plaats vinden op 1,5meter afstand en u kunt alleen deelnemen als u geen gezondheidsklachten gerelateerd aan corona heeft.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden