Foto:

Frites Affairs opent haar deuren in Apeldoorn

Apeldoorn - Mensen die de verleiding van heerlijke frites lastig kunnen weerstaan, opgelet! Op woensdag 16 september opent Frites Affairs in de Kapelstraat; de plek in Apeldoorn om toe te geven aan die heimelijke verlangens. 

We mogen onszelf best af en toe verwennen. En als we dat dan doen, dat kunnen we er beter helemaal voor gaan en het meteen goed doen. Bij Frites Affairs zijn de verse en overheerlijke frites van uitstekende kwaliteit. Geen Vlaamse of Franse, maar oer-Hollandse Frites: mét schil en lekker knapperig. Er kan bovendien gekozen worden uit verschillende spannende en aantrekkelijke ‘loaded’ varianten. Zo staan er bijvoorbeeld frites uit ‘t seizoen met wisselende toppings, frites met kipsaté of runderstoof en een vegetarische frites caprese op het menu. De frites kunnen extra verleidelijk worden gemaakt met een aantal verrassende sauzen en mayonaises zoals zeewiermayonaise of mayonaise met ui en kerrie. Naast frites bestaat het aanbod ook uit heerlijke gourmet hot dogs en burgers met ook weer een vegetarische variant. Verse milkshakes en ijsjes in verschillende smaken maken de traktatie compleet!

De frites worden vers gebakken en bereid. Het avontuurtje kan dan ook op elk gewenst moment van de dag plaatsvinden. Je kunt ter plekke van je traktatie genieten, maar deze ook laten inpakken en mee naar huis nemen om de verleiding daar voort te zetten.

Frites Affairs opent op woensdag 16 september aan de Kapelstraat (om de hoek bij Anne&Max) in Apeldoorn. Dagelijks geopend van 12.00 tot en met 19.00 uur. Op donderdag, vrijdag en zaterdag zijn we ’s avonds tot en met 22.00 open.

Tot en met 27 september krijgen gasten bij aankoop van loaded frites, gourmet hot dog of burger, een milkshake naar keuze cadeau.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden