Foto:

Theater Orpheus zoekt Apeldoorns talent voor SHOW Apeldoorn 2020

Apeldoorn - Na vier succesvolle edities organiseert Theater Orpheus voor de vijfde keer SHOW Apeldoorn. In SHOW Apeldoorn werkt podiumtalent, onder professionele begeleiding, samen aan een bijzondere eindejaarsvoorstelling in de Rabobankzaal in Orpheus. 

Ook dit jaar schrijft de enthousiaste regisseur Kim de Fuijk het script van de eindejaarsvoorstelling en is de muzikale leiding in handen van Fanuel Coenraad. Marij Wools, Programma Coördinator Theater van de Stad vertelt: “Ik vind het geweldig dat we uiteindelijk de knoop door konden hakken en SHOW dit jaar toch plaats gaat vinden. Uiteraard met in achtneming van de Corona protocollen, maar dat maakt dit bijzondere project niet minder mooi.” Samen met verschillende professionals werken de deelnemers toe naar een spetterende voorstelling waarin ieders talent, plezier en enthousiasme samen komt in één verhaal. Door SHOW Apeldoorn ondervinden de talenten aan den lijve hoe geweldig het is om op het podium te staan met onder andere professionele regie, techniek en belichting. En natuurlijk je eigen kleedkamer mét blauwe M&M’s.Jamie - 37 jaar (deelneemster 2019): “GEWELDIG!!!! Het was een fantastisch avontuur en het hele traject voelde als een prachtig cadeau. Hoe bijzonder om met zoveel toffe mogelijkheden omringd te worden die helpen bij je eigen ontwikkeling. SHOW Apeldoorn is een unieke ervaring, die ik iedereen kan aanraden en nooit zal vergeten!”

Voorrondes

Marij vervolgt: “De eerste aanmeldingen zijn al binnen en ik kan niet wachten om te zien welk talent zich nog meer aan gaat melden!” Ieder Apeldoorns (amateur)talent mag zich aanmelden voor SHOW Apeldoorn; alle leeftijden en disciplines zijn welkom. Of je nou goochelaar, zanger of muzikant bent, iedereen mag tijdens de voorrondes in oktober zijn of haar talent laten horen en zien. De professionele jury kiest uiteindelijk tien deelnemers die mee gaan werken aan SHOW Apeldoorn en een op het lijf geschreven rol krijgen in de eindejaarsvoorstelling in december. Naast een aantal repetities staat er ook een teambuilding dag en een coaching dag op de planning.Reza - 11 jaar (deelneemster 2019): “Bij de coachingsdag had ik een circus meneer die zelf in het circus werkte. Ik heb geleerd dat je de act spannend moet maken en het publiek laten zien dat het heel makkelijk is”. Praktische informatieDe repetities vinden met name in de kerstvakantie plaats en de voorstelling is op woensdag 23 december te zien in Theater Orpheus. Heb jij een talent dat niet mag ontbreken in SHOW Apeldoorn 2020? Meld je dan uiterlijk 1 oktober aan. Alle informatie, belangrijke data en het aanmeldformulier vind je op www.orpheus.nl/show

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden