• Alles
 • (1)
  Overig
 • (1)
  Algemeen
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (1)
  Muziek
 • (2)
  Cursus-Workshop

Weerbaarheid- en faalangstreductietraining

woensdag 28 oktober 0:00 t/m donderdag 17 december 0:00 uur

Lassedesignen

Op 28 oktober starten er weer twee trainingen vanuit Gewoon Speciaal. De weerbaarheidstraining (rots & water) is voor jongeren tussen 10-16 jaar en de faalangsreductietraining is er voor jongeren vanaf 14-20 jaar. Beiden richting zich er op om jou steviger in de maatschappij te kunnen leren staan.  

De rots & watertraining is een psycho-fysieke training waarbij we in een gymzaal trainen en volop in beweging zijn. Het is gericht op zelfvertrouwen, zelfreflectie en zelfbeheersing. In een veilige setting leren jullie van elkaar door afwisselende oefeningen met elkaar te doen.

De faalangstreductietraining richt zich op herkennen van de signalen van (faal)angst en hier leer je vervolgens mee omgaan. Je krijgt praktische tips en tools die je helpen kunnen. Uiteindelijk is het doel de faalangst te verminderen waardoor je met meer zelfvertrouwen o.a. toetsen en examens te kunnen maken.

Op woensdag van 16:00u tot 17:00u zijn er 6/8 lessen vanaf de herfstvakantie tot de kerstvakantie. Meer informatie is te vinden op onze website: www,gewoonspeciaalbegeleiding.nl Onder het kopje diensten zijn beide trainingen en de inschrijfformulieren te vinden. Bellen voor meer informatie kan ook naar 06-48352843.  


deel deze activiteit

Locatie

Jenaplanschool De Korf
Apeldoorn
Postmeestersdreef 2Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden