• Alles
 • (20)
  Fiets-Wandeltocht
 • (9)
  Overig
 • (18)
  Lezingen
 • (1)
  Inloop-Opendag
 • (2)
  Natuur
 • (11)
  Cursus-Workshop
 • (1)
  Kinderevenement

Open huis bij pedicure opleider Pediroda

maandag 6 juli 19:00 t/m 21:00 uur

M. van Hal

Op maandagavond 6 juli a.s., van 19.00 uur tot 21.00 uur wordt er bij Pediroda in Apeldoorn een open huis avond georganiseerd voor belangstellenden.

Opleidingsinstituut Pediroda heeft diverse locaties in heel Nederland en leidt inmiddels al ruim 30 jaar op tot het officieel erkende branchediploma Basis Pedicure en het officieel erkende branchediploma Medisch Pedicure. Cursisten studeren bij Pediroda in hun eigen tempo en krijgen een zeer persoonlijke begeleiding van ervaren docenten. Pediroda is dan ook niet voor niets verkozen tot beste pedicure opleider van Nederland.

Een groot deel van de Nederlandse pedicures is opgeleid door Pediroda en na deze opleiding als vakvrouw/vakman aan de slag gegaan. Een gediplomeerd pedicure kan gaan werken als ambulant pedicure, pedicure in loondienst, of als zelfstandig pedicure met een eigen praktijk. Veel vrijheid dus en prima verdiensten. Wilt u dit ook? Dan moet u beslist een kijkje komen nemen op deze open huis avond waarop u uitgebreid wordt geïnformeerd over de mogelijkheden.

U bent van harte uitgenodigd in het pand aan de Lange Amerikaweg 63 in Apeldoorn om onder het genot van een kopje koffie of thee al uw vragen te stellen aan de aanwezige docenten en de theorie- en praktijklokalen te bekijken.

Aanmelden kan via de website of door een e-mail te sturen naar info@pediroda.nl. Wij nemen dan contact op om te overleggen hoe laat u het beste kunt komen. Zo kunnen we iedereen persoonlijk spreken en voorkomen we dat er teveel personen tegelijk in het gebouw zijn. Bellen op 0458 - 545 077 mag natuurlijk ook.


deel deze activiteit

Locatie

Pediroda
Apeldoorn
Lange Amerikaweg 63
7332bp


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden