• Alles
 • (1)
  Overig
 • (1)
  Algemeen
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (1)
  Muziek
 • (2)
  Cursus-Workshop

Ontmoetingsbijeenkomst ouders met kanker van jonge kinderen

donderdag 28 januari 13:30 uur

Apeldoorn - Kanker treft mensen van alle leeftijden. Niet alleen degene die ziek zijn maar iedereen erom heen. Wanneer een ouder kanker heeft, nemen de ouders soms de kinderen in bescherming en de kinderen de ouders. Bij kinderen kan dat gevoelens als boosheid, verdriet, angst, jaloezie veroorzaken en dat uit zich in bepaald gedrag.

Maar ook ouders hebben vragen: doe ik het wel goed, wat vertel ik, hoe ga ik om met het gedrag van mijn kind, zijn er boekjes om samen te lezen, enz. Ook kan het prettig zijn om hier met andere ouders over te praten. Herkennen en delen van vragen en twijfels kan al de nodige rust geven.

Op donderdagmiddag 28 januari 2020 om 13.30 uur is er in het inloophuis van Stichting ‘kLEEF! de gelegenheid voor ouders (met kanker) van jonge kinderen om elkaar te ontmoeten. Tijdens deze middag kunnen ervaringen worden uitgewisseld en vragen worden gesteld die bij deze ingewikkelde tijd horen. Onze professionele gesprekspartner Suzanne Hennekes en kindertherapeut Linda Vosbeek zijn hierbij aanwezig.

Wilt u hieraan deelnemen? Mail dan naar info@stichtingkleef.nl of bel naar telefoonnummer (055) 576 26 76 van Stichting ‘kLEEF!.

Samenvatting:

Wat: ontmoetingsbijeenkomst
Wanneer: donderdag 28 januari 2021 van 13.30 uur tot 15.00 uur

Wie: ouders met kanker van jonge kinderen

Waar: inloophuis Stichting 'kLEEF!, Vosselmanstraat 4, Apeldoorn

Kosten: geen, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld

Aanmelden: Mail naar info@stichtingkleef.nl of bel met telefoonnummer (055) 576 26 76.


deel deze activiteit

Locatie

'kLEEF!
Apeldoorn
VosselmanstraatHet lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden