• Alles
  • (1)
    Religie
  • (1)
    Muziek
  • (2)
    Cursus-Workshop

Meer Vrijwilligers in Kortere tijd

dinsdag 2 maart 19:30 t/m 21:00 uur

Online Informatieavond over de Workshop ‘Meer Vrijwilligers in Kortere tijd’

Dinsdag 2 maart 19.30 – 21.00 uur

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor de samenleving in het algemeen en voor sportverenigingen in het bijzonder. Maar hoe zorg je als vereniging voor voldoende vrijwilligers en hoe breid je dat aantal uit? Denk aan bestuursleden, medewerkers sportkantine, organisatoren van activiteiten en noem het maar op. Wat is nu een efficiënte manier om dit te doen?

Informatieavond

Op dinsdagavond 2 maart (19.30 – 21.00 uur) zal Jurjen Engelsman (Gelderse Sport Federatie) je tijdens een digitale informatieavond vrijblijvend uitleg geven over de workshop ‘Meer Vrijwilligers in Kortere tijd’ die later in de maand maart in Apeldoorn zal starten. Op deze avond ontvang je meteen de nodige tips waarmee je al vast aan de slag kunt gaan. Na deze avond kun je beslissen of je met jouw vereniging deel gaat nemen aan de workshop. Deelname aan zowel de avond als de workshop is gratis. Beide worden aangeboden vanuit het Sport- en Beweegakkoord Apeldoorn.

Workshop

Hierbij alvast wat informatie over deze 4-delige workshop die start op donderdag 25 maart en eveneens verzorgd wordt door de Gelderse Sport Federatie. Deze workshop wordt landelijk al bijna 10 jaar aangeboden en belooft een 100% succes in resultaten.

Wat levert de workshop jouw vereniging op?

Je krijgt beter inzicht in wie je vrijwilligers zijn, welke mensen mogelijk overbelast zijn, welke taken zij allemaal vervullen, welke taken onvervuld blijven en wie daar voor geschikt zijn. Ook leer je om vrijwilligerswerk beter te promoten en weet je op een efficiënte manier je potentiële vrijwilligers te benaderen. De workshop ‘Meer Vrijwilligers in Kortere tijd’ heeft sinds de start in 2012 ruim 1.500 verenigingen ondersteund en gezamenlijk bijna 100.000 nieuwe vrijwilligers weten te werven.

De pluspunten van deze workshop:

gestructureerde aanpak met doelen die praktisch haalbaar zijn

verenigingsvriendelijk

geschikt voor alle sportverenigingen

zelf gestelde doelen worden altijd meer dan gehaald

procesmatige, oplossingsgerichte begeleiding tijdens de workshop

internettoepassing biedt verenigingen de mogelijkheid tot goede verwerking

Meer informatie en aanmelding

www.bestuurdersacademieapeldoorn.nl


deel deze activiteit

Locatie

Stimenz
Apeldoorn
Brinklaan 268
7311jd


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden