• Alles
 • (1)
  Overig
 • (1)
  Algemeen
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (1)
  Muziek
 • (2)
  Cursus-Workshop

Inspirerende workshop boetseren

zaterdag 28 november 13:00 t/m 16:30 uur

Foto: Barbara Pijnappe

Uniek eigen beeldje boetseren op 28 november a.s.

Creatieve + inspirerende boetseer workshop met zelf hardende Plusklei, open inschrijving voor beginners en voor gevorderden, individueel of samen met partner of vriend(in). Ervaring is niet nodig om je eigen unieke beeldje te maken. Uw docente is Apeldoornse beeldhouwster Barbara Pijnappel, met 33 jaar ervaring in het maken van beelden en het werken met klei, was, steen en brons.

Tijdens de workshop boetseren kunt figuratief of abstract bezig, een beeldje maken waarbij u uw eigen ontwerp mag gebruiken of een beeldje maken uit uw fantasie. Barbara helpt u vormen en structuren in de zelf hardende Plusklei te maken. Verschillende benaderingen zijn mogelijk. Het lukt vrijwel iedereen in een middag een beeldje te maken. Veel mensen werden al enthousiast en gingen met hun zelfgemaakte beeldje naar huis.

Plusklei is een speciale zelf hardende klei die niet gebakken hoeft te worden in een (klei)oven. Een gemaakt beeldje hoeft, als het klaar is, alleen maar op een rustige plek te staan om te drogen. Na enige tijd is het voldoende uitgehard om thuis nog beschilderd te kunnen worden.

U krijgt hulp bij uw beeldje en er worden ideeën aangedragen. Van te voren worden voorbeelden getoond en voorgedaan hoe je met het materiaal en hulp gereedschappen omgaat.

De workshop is op zaterdagmiddag 28 november a.s. van 13 – 16.30 uur. Kosten € 40,- p.p. (incl. btw, koffie/thee + een koek), excl. de Plusklei. De locatie is Barb’s Beeldentuin-Atelier bij Apeldoorn. Meer info en aanmelden kunt u op https://www.barbsgallery.com


deel deze activiteit

Locatie

Barb's Beeldentuin-Atelier-Galerie
Wenum Wiesel
Fluitersweg 34
7345bk


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden