• Alles
 • (19)
  Fiets-Wandeltocht
 • (8)
  Overig
 • (18)
  Lezingen
 • (1)
  Inloop-Opendag
 • (2)
  Natuur
 • (10)
  Cursus-Workshop

Festival Levenslustig bij Stadsakkers

zaterdag 15 juni 10:00 uur

Apeldoorn - De vierde editie van Festival Levenslustig bij StadsAkkers aan de Dommeweg in Apeldoorn wordt één groot feest! Kom ook langs op zaterdag 15 juni!

Van 10.00 tot 16.30 is er van alles te zien, te proeven, te ruiken en te doen op het terrein van de StadsAkkers. De kinderen kunnen zich uitleven op een echte professionele bungee-trampoline, clown Spekkie vermaakt jong en oud met zijn grappen en ballonnenkunst, in de kinderboerderij mag je de dieren aaien en de scouting bakt lekkere broodjes voor wie dat maar wil.

Ook is er een leuke uitgebreide markt met allerlei producten. Natuurlijk zijn de vaste marktkramen er zoals de StadsAkkers zelf, het Kaaslokaal, de WolleSik en BijenPeter. En natuurlijk Klevodoe en de kraam met koekjes. Maar ook zijn er nieuwe kramen, bijvoorbeeld Caatjes Lekkernijen of de Veluwse Worstenkraam. Wil je een leuk cadeautje kopen? Kom zeker even kijken bij de kramen van bijvoorbeeld Ellen, Netty, bij Hannie of bij Paula, Marieke en Gabriëlle. Zij hebben leuke originele, vaak zelfgemaakte producten voor iedereen.

In het restaurant hebben we trouwens de hele dag live muziek met Mundanos, Ben Verhoeven en als klapstuk natuurlijk weer RoyCe!

Kom langs voor de bungeetrampoline, de scouting, de rondleidingen, een lekker stukje taart in ons restaurant, en een kookpresentatie met proeverij van de koks van Atlant. Of kom alleen maar om onze heerlijke aardbeien te proeven.!

Alles kan en niets hoeft!Het festival is geopend vanaf 10.00 Kom langs en kom op de fiets! Het wordt mooi weer. Kom je toch met de auto dan kun je parkeren bij het vijvercentrum en de shuttlebus pakken.


deel deze activiteit

Locatie

StadsAkkers Apeldoorn
Apeldoorn
Dommeweg 5b
7323rd


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden