• Alles
 • (19)
  Fiets-Wandeltocht
 • (8)
  Overig
 • (18)
  Lezingen
 • (1)
  Inloop-Opendag
 • (2)
  Natuur
 • (10)
  Cursus-Workshop

Feest: 35 jaar kinderopvang Snoopy

zaterdag 15 juni 10:00 uur

Apeldoorn - Op 13 augustus 2019 bestaat Kinderopvang Snoopy alweer 35 jaar! Gestart in 1984 met Kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar en in 2001 is Bso Woodstock daarbij gekomen voor kinderen van 4-12 jaar.

En dit moet natuurlijk gevierd worden! Het feest vindt plaats op zaterdag 15 juni a.s. van 10.00 tot 16.00 uur. Het festival & de beurs is voor iedereen gratis toegankelijk.

Men kan die dag shoppen voor kinderkleding, een workshop babymassage of peuter/kleuter yoga bijwonen, een portret foto laten maken of een bellypainting, een leuke tas kopen, kinderboeken of woonaccessoires aanschaffen, een kraamcadeautje uitzoeken en advies inwinnen over basisonderwijs, zwemles of de opvoeding. De kinderen kunnen zich vermaken in de tuinen, op het springkussen en zich laten schminken. 

,,Door de jaren heen is Kinderopvang Snoopy een begrip geworden in Apeldoorn. Uit heel Apeldoorn weten ouders ons dagverblijf te vinden", aldus Marion Duisterhof, die het kdv in 1984 oprichtte.

,,De oprichting moest met 2500,- gulden (!) en was daarom zeer primitief, n.l. met een oliekachel, een butagasfles voor de fluitketel (warm water) en oude 2e hands bedjes. Een hele andere tijd. Uiteraard is Snoopy/Woodstock meegegaan met de tijd en is het door de jaren heen een begrip geworden in Apeldoorn. Een plek voor kinderen waar ze zich thuis kunnen voelen, in een gezellige huislijke omgeving/inrichting op een prachtige locatie! Alles wordt er gedaan om het voor de kinderen zo fijn mogelijk te maken. Als ouders en kinderen een kijkje komen nemen, voelen zij zich direct thuis", aldus Marion. ,,De kwaliteit van de opvang staat bij al onze gespecialiseerde medewerkers elke dag weer centraal en dat maakt ons werk na al die jaren nog steeds zo fijn!"

Op 15 juni  van 10-16 uur is iedereen van harte welkom aan de Tesselschadelaan 2 in Apeldoorn.


deel deze activiteit

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden