• Alles
 • (19)
  Fiets-Wandeltocht
 • (8)
  Overig
 • (18)
  Lezingen
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (2)
  Natuur
 • (12)
  Cursus-Workshop

Café Doodgewoon over complementaire zorg

dinsdag 28 januari 19:30 uur

Apeldoorn - Dinsdagavond 28 januari is aanvullende (complementaire) zorg het thema van café Doodgewoon. Madeleine Kerkhof, de gastspreker, laat bezoekers deze avond kennis maken met de vele verschillende vormen van aanvullende zorg en wat ze kunnen betekenen in de palliatieve fase van een ziekte.

Complementaire zorg betekent letterlijk 'aanvullende zorg'. Deze zorg komt dus niet in plaats van de gangbare medische zorg, maar voegt daar iets aan toe. Het doel ervan is bijdragen aan kwaliteit van leven op lichamelijk, geestelijk en sociaal gebied. Voor sommige vormen van complementaire zorg bestaat wetenschappelijk bewijs dat ze bepaalde klachten (bijvoorbeeld angst) kunnen verlichten. Op deze avond maakt u kennis met de vele verschillende vormen van aanvullende zorg en wat ze kunnen betekenen in de palliatieve fase van een ziekte.

Café Doodgewoon is dé ontmoetingsplek in Oost -Veluwe waar informatieve thema's over palliatieve zorg besproken worden. Mensen met een levensbedreigende ziekte, hun familie, vrienden en andere belangstellenden voor dit thema zijn van harte welkom. Het netwerk palliatieve zorg Oost Veluwe organiseert deze avonden in de gemeente Apeldoorn. Er zijn altijd meerdere ervaren hulpverleners en vrijwilligers aanwezig van de Kap en hospice Apeldoorn. Deze avond wordt financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Apeldoorn.

Aanmelden is niet nodig en toegang is gratis.

Website: www.netwerkpalliatievezorg.nl/oostveluwe / telefoon: 06- 36581651

Datum: Dinsdag 28 januari 2020

Thema: Complementaire ( aanvullende) zorg

Locatie: Wilde Pieters, Hoofdstraat 175, 7311 AZ Apeldoorn

Tijd: Het programma begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur

Vanaf 19.15 uur staan de koffie en thee klaar en bent u van harte welkom


deel deze activiteit

Locatie

Wilde Pieters
Apeldoorn
Hoofdstraat 175Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden