• Alles
 • (1)
  Overig
 • (1)
  Algemeen
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (1)
  Muziek
 • (2)
  Cursus-Workshop

Parkinson café Apeldoorn

woensdag 13 november 13:30 uur

Apeldoorn - Het Parkinson Café Apeldoorn e.o. is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson(ismen), hun partners, familieleden, vrienden en

mantelzorgers.

In een ontspannen en open sfeer worden er diverse onderwerpen besproken en themamiddagen georganiseerd. Naast het uitwisselen van informatie en ervaringen kunt u in het Parkinson Café ook contact leggen met lotgenoten.

Op woensdag 13 november spreekt dr. E.M. Burgers voor het Parkinson Café Apeldoorn op

een voor deze gelegenheid bijzondere locatie over Slaap/waakstoornissen en depressie bij de ziekte van Parkinson. Deze klachten komen veel voor bij de ziekte van Parkinson. Tussen de 70 en 90% van de mensen met de ziekte van Parkinson ervaart slaapproblemen. Deze zijn van grote invloed op het functioneren van de persoon en zijn/haar omgeving. Slaapproblemen bij de ziekte van Parkinson kunnen gedurende de nacht aanwezig zijn maar ook overdag in de vorm van (soms excessieve) slaperigheid gedurende de dag. Daarnaast krijgt ca. een derde van de mensen tijdens de ziekte van Parkinson te maken met een depressie. Dr. Burgers komt hierover meer vertellen.

Tijdens/na deze presentatie is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Het programma is als volgt: Na de opening om 14.00 uur door Jan Lantink, voorzitter van de Parkinson Vereniging Nederland spreekt Dr. E.M. Burgers over deze Slaap/waakstoornissen en depressies bij de ziekte van Parkinson.

Dr. E.M. Burgers is als neuroloog verbonden aan het Gelre Ziekenhuis, heeft als aandachtsgebied de ziekte van Parkinson en is aangesloten bij ParkinsonNet. Deze speciale bijeenkomst duurt tot 15.30 uur en vanaf 13.30 uur bent u van harte welkom om onder het genot een kopje thee of koffie kennis te maken met medewerkers van het Parkinson Café.

Locatie: Het auditorium van het Gelre Ziekenhuis, Albert Schweitzerlaan 31 in

Apeldoorn.

Het Gelre ziekenhuis is bereikbaar per auto en met Syntus buslijn 1. Voor informatie en/of aanmelding kunt u schriftelijk contact opnemen met info@parkinsoncafeapeldoorn.nl of bellen naar 0645566453.


deel deze activiteit

Locatie

Gelre ziekenhuizen Apeldoorn
Apeldoorn
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden