• Alles
  • (1)
    Religie
  • (1)
    Muziek
  • (2)
    Cursus-Workshop

Masterclass OERsterk met fibromyalgie

donderdag 4 februari 19:00 uur

Foto: Ada Ritzer (AIM Foto

Hoe je de grip op je lijf én je leven bij fibromyalgie weer terug pakt?

Wat je darmen te maken hebben met je pijnklachten en verstoorde slaappatroon?

Hoe leefstijl jou ook kan helpen naar meer energie bij fibromyalgie?

De deelnemers van de gratis online Masterclass OERsterk met fibromyalgie ontdekken er alles over op donderdag 4 februari (19:00-20:00). Deze online Masterclass van Feniks Vitaal is speciaal voor vrouwen die de regie over hun lijf en leven terug willen pakken met behulp van een OERsterke leefstijl!

In de Masterclass laat Master OERsterk Coach Esther Barkey zien welke verbeteringen je met voeding, ontspanning, beweging en de juiste mindset kunt bereiken bij fibromyalgie. Zo laat ze onder andere zien wat darmen te maken hebben met pijnklachten en een slecht slaap patroon. Natuurlijk krijgen de deelnemers ook tips hoe ze dit op praktische wijze kunnen verbeteren. Deelname aan de online Masterclass OERsterk met fibromyalgie is gratis. Er is echter beperkt plek, dus geïnteresseerden dienen zich vooraf aan te melden via de website van Feniks Vitaal: https://www.feniksvitaal.nl/trainingen

Master OERsterk Coach en ervaringsdeskundige

Esther Barkey is Master OERsterk Coach en ervaringsdeskundige op het gebied van fibromyalgie. Jarenlang kampte ze zelf met heftige pijnklachten en werd haar levensplezier ernstig gehinderd door fibromyalgie. Het aanpassen van haar leefstijl bleek de juiste sleutel naar herstel. Niet alleen zijzelf, maar ook de vrouwen die ze afgelopen jaren in haar praktijk heeft begeleid, laten zien dat je fibromyalgie enorm kan verbeteren door het aanpassen van je leefstijl. Het resultaat van haar vitaliteitscoaching bij fibromyalgie is minder pijn, meer energie en beter slapen.

OERsterk

Een Master OERsterk Coach biedt een natuurlijke oplossing voor allerlei gezondheidsklachten. Hierbij worden leefstijl en gedrag gecoacht op gebied van voeding, ontspanning, beweging en mindset. Het doel is om lichaam én geest in een natuurlijke balans te brengen. De OERsterk methode biedt een gezondheidssysteem dat de kwaliteit van leven vergroot door middel van bewezen actieplannen. Deze methode is ontwikkeld door Richard de Leth, oprichter van OERsterk. Het is zijn missie dat in 2022 één miljoen mensen leider zijn van hun gezondheid. De door hem zelf opgeleide Master OERsterk Coaches gaan helpen om deze missie te realiseren.

Feniks Vitaal

Esther Barkey combineert in haar praktijk Feniks Vitaal de Master OERsterk Coach opleiding met haar eigen orthomoleculaire kennis en praktijkervaring rondom fibromyalgie. Hierdoor ontstaat een unieke methode om de vitaliteit van vrouwen met fibromyalgie te verbeteren. Zij werkt hierbij vanuit haar eigen leefstijlcentrum Bij Barkey in Apeldoorn.


deel deze activiteit

Locatie

Vergaderlocatie Bij Barkey
Apeldoorn
Eendrachtstraat 31
7335CD


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden