• Alles
 • (1)
  Overig
 • (1)
  Lezingen
 • (3)
  Bijeenkomst
 • (1)
  Religie
 • (1)
  Muziek
 • (4)
  Cursus-Workshop

Leger des Heils start maaltijdenservice

donderdag 21 januari 12:00 uur

Vanaf donderdag 21 januari a.s. start het Leger des Heils aan het Hofveld 21-23 met een maaltijdenservice voor mensen die door Corona in financiële nood zijn gekomen.

Het Leger des Heils heeft in de afgelopen maanden gemerkt dat er steeds meer mensen zijn die in financiële nood komen als gevolg van de coronapandemie. Daarom start het Leger des Heils aan het Hofveld 21-23 een maaltijdenservice. ‘Het liefst zouden we met elkaar aan een gezellig gedekte tafel van een gezonde zelf gekookte maaltijd genieten’, licht lt.-kolonel Ine Voorham toe, ‘maar helaas dat is op dit moment niet mogelijk’.

De maaltijdservice is bedoeld voor die mensen die niet altijd genoeg te eten hebben en niet over een pas van de voedselbank beschikken.

Iedere week is er de keuze uit een aardappel- of pasta/rijst maaltijd voor slecht € 1,50. Dankzij sponsoren is het Leger des Heils in staat deze maaltijden tegen deze prijs te kunnen verstrekken.

Vóór woensdag opgeven is nodig. Dit kan door een ticket te kopen bij de receptie aan het Hofveld 21-23. Voor wie dat niet haalbaar is, is het mogelijk om via de mail (korps.apeldoorn@legerdesheils.nl) een maaltijd te reserveren. Iedere donderdag tussen half vijf en zes uur kan men de maaltijd komen afhalen.

Start: donderdag 21 januari 2021

Tijd: vanaf 16.30 – 18.00 uur

Meer weten: bel 06-25152176


deel deze activiteit

Locatie

Leger des Heils korps Apeldoorn
Apeldoorn
Hofveld 21 - 23
7331kb


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden